Om du någon gång har försökt att få bort algväxt från hustaket så vet du hur besvärligt det kan vara. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Medel som Grönfri och Prickfri ger dig ett övertag över mossan

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Det här är medel som du kan använda för mikrobiell påväxt som får ditt hem att skifta i färg. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Den måste dock spädas ut först.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

grön

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Priserna ändras, när denna information skrivs är påväxtfri ca. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Den 25-procentiga Grönfri Proffs.

Två produkter som ger samma fina resultat

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Verkningsgraden är ändå lite olika. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Det är viktigt att rengöra ofta

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. taktvätt Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Rengöringen blir enkel.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Gör ett schema av det. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Bensalkonklorid är inte farligt men det är klart att du måste skydda din hud då du jobbar med medlet. Använd gärna munskydd. Använd skyddsglasögon också.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Glöm inte skyddsskorna. Så är det året om.