De flesta gillar inte mögel. Grönfri eller Grönfri Proffs är medlen som du ska använda.

ta

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. Grönfri har bevisad effekt.

Grönfri är största märket men de är inte ensamma. Påväxt-Stopp är en populär utmanare. Påväxt-Stopp brukar oftast kunna hålla ett lägre pris. Beställ snabbt och enkelt i nätbutiker som du gillar.

Medlet Grönfri är anpassad för de flesta miljöer

Mossa kan växa på de flesta ytor. Trädgårdsplattorna blir som nya.

En högtrycksspruta kan vara bra att inhandla. Det är ämnet Bensaltensid som gör att du får så fin takrengöring och mossbekämpning och att du kan ge dig på svartmögel med goda resultat.

Gör så här så funkar det

För bäst resultat måste du blanda på ett sätt som ger bäst effekt. Många uppskattar den goda effekten av Grönfri eller Grönfri Proffs och liknande produkter.

Använd rätt koncentration av Grönfri när du jobbar. En liter Grönfri räcker fem gånger så långt som andra preparat. Om du sköter rengöringen med Grönfri Proffs är det istället 15 gångers spädning som gäller.

Grönfri har enligt kemikalieinspektionen 8% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Bensaltensid finns att köpa 50%-ig. Styrkan kan varieras beroende på sammanhanget. Låga priser gäller.

Andra medel är späda till 25 %. Priset blir runt hälften av vad det skulle kosta i andra sammanhang.

Du är skonsam mot miljön.

Rengör ofta

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Det verkar på organismer också.

Medlet biter mot de flesta påväxter. Rengör taket också. takrengöring Om du upptäcker problemen i tid så kan du åtgärda dem fortare.

Om du inte gör rent regelbundet finns risken för att påväxt får ett sådant fäste att du blir tvungen att byta ut material. Då kan det bli kostsamt.

Du kan spara en del pengar

Om du kan motverka problem med svartmögel och mossa på taket är det klart att det kan innebära besparingar. Kanske känns det bra? Om du har Grönfri hemma så kan du jobba förebyggande.