När sommaren kommer är det många som tänker samma sak, slush så klart. Alla känner inte till den. Du behöver inte hyra slushmaskin för att få en härlig isdryck.

Har du provat att göra egen slush? I en verksamhet där det finns god anledning till moment som ger mervärde är det också klokt att tänka lite på hur en isdryck kan skapa bättre kundrelationer.

chill

Det är enkelt att komma igång med tillverkningen. Du kan handla det du behöver online.Sedan är du igång med slush tillverkningen.

Saluför slush till kunderna

Trycket på att hyra slushmaskin är mycket stort. Caféer säljer ofta slush.

Man behöver inte ha specifika maskiner. Mixa det i en vanlig mixer, så enkelt är det. Oftast behövs det inga särskilda instruktioner.

Välj om du vill hyra slushmaskin eller göra det på egen hand

Att inte hyra slushmaskin kan hålla nere kostnaderna. Välj istället att köpa en billig mixer som är bra och som klarar att krossa is så att den blir fin liksom i slush.

De flesta kan göra slush. Du finner det du söker på nätet.com på svenska. Smaken kan du variera på en mängd olika sätt. allt-fraktfritt har vad du behöver inom slushområdet.

Då det kan tyckas bli för krångligt att hyra slushmaskin med alla villkor som ingår kan det ses som en mycket bättre lösning att helt enkelt göra egen slush med en mixer. Ta ut svängarna riktigt ordentligt.

Smaken är enkelt

Smaken är det viktiga. Så enkelt är det att komma igång med tillverkningen.

Så ligger det till. Prova de smaker som du tror kommer att bli en hit.

Det hela serveras i klassiska slushmuggar med lock och hål för sugrör. Så går det till att göra slush helt enkelt. Prisbilden styr du över helt själv.

En slushmaskin behöver inte vara en dyr apparat

Det är kvaliteten som styr inte vilket fabrikat det är. Om du kan tänka lite utanför lådan inser du att det går att få till en extra inkomst utan en stor investering. Prova det som funkar för dig. Läs på innan köp.com.

En billigare apparat behöver inte vara sämre. slush är en lönsam bransch.

Sälj det kunderna vill ha

Öka försäljningen av slush snabbt och enkelt. Producera och sälj så mycket som du kan. Prova nya försäljningsställen.

När det blir event är det inte dumt att finnas på plats med möjlighet att servera törstiga och varma människor iskall slush med söt god smak. Om du erbjuder alternativa lösningar så kan du vinna marknadsandelar.

Man vill ju inte ha socker i onödan. Använd sockerfri läsk för att göra slush. Konceptet är unikt.

Lätt att göra slush med isbitar och alla kan lära sig

Det är verkligen inte svårt att göra god slush med is, vatten och koncentrat som du kör till issörja i en mixer. Alla kan göra det. Alla kan lära sig och därmed kommer det inte att krävas stora kostnader för personal.

Recept för slush med Aromhusets slushkoncentrat: 350 gram is (måste vägas), 1,5 dl vatten och 1 dl slushkoncentrat körs i en stark mixer tills det bildas issörja.

Produktionen kommer snabbt igång. Bara kör igång.

Hemmagjord slush med mixer behöver inte se hemmagjord ut. drink slush Online finns det mycket Slush att hitta som hör till tillverkningen av slush. Du kan dryga ut inkomsterna.

Kanske kan du servera på en hundutställning? Tänk på merförsäljningen också.